۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
FA
دانشگاه اصفهان

افتتاح آزمایشگاه های دانشکده مهندسی عمران و حمل و نقل

آزمایشگاه های دانشکده مهندسی عمران و حمل و نقل با حضور رییس دانشگاه، معاون اداری و مالی، معاون پژوهش و فناوری، رییس دانشکده عمران و حمل و نقل ، جمعی از مدیران و اساتید دانشکده و همچنین مهندس حسین مبینی خیر نیک اندیش دانشگاه ساز، صبح روز دوشنبه 12 آبان ماه سال جاری افتتاح شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه به اتفاق هیات همراه از بخش های مختلف این آزمایشگاه بازدید نمود و ضمن ابراز خرسندی از احداث آزمایشگاه های دانشکده عمران و حمل و نقل اظهار داشت: هدف از احداث و تکمیل این آزماشگاه ها استفاده بهینه دانشجویان برای انجام طرح های پژوهشی و تحقیقاتی در راستای اعتلای برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه است .  رییس دانشگاه، توجه به مهارت محوری را از اولویت های دانشگاه اصفهان دانست و تصریح نمود: هدف ما تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند است که قادر به حل نیازهای جامعه باشد.

شایان ذکر است در این مراسم ....................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
تاریخ: